Partner voor Totaalrenovatie

Totaalrenovatie Antwerpen

Welkom bij Bear Renovations, uw partner in Totaalrenovatie regio Antwerpen. Wij begrijpen dat de renovatie van uw woning een uniek avontuur is, en wij staan klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit, binnen een afgesproken budget en duidelijke afspraken.

Unieke Renovatie-aanpak

Elke renovatie is uniek, en bij Bear Renovations gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Of het nu gaat om het strippen en heropbouwen, het toevoegen van een achterbouw, het herontwerpen van de ruimte, een complete zolder-renovatie of een gefaseerde aanpak – wij hebben de jarenlange expertiseén passie om al uw renovatiewensen te vervullen.

Een geslaagde renovatie begint met een sterk ontwerp. Ons team luistert nauwgezet naar uw wensen en vertaalt deze naar een creatief en uniek ontwerp. Of u nu een voorkeur heeft voor landelijk, klassiek, of modern – wij maken het mogelijk.

Ook voor renovatie en verbouwing van Zolders

Als totaalrenovatieaannemer in Antwerpen voeren we ook zolderverbouwingen uit van A tot Z.

Van sloop tot afwerking, inclusief schrijnwerken en technieken, transformeer ik onbewoonbare zolders tot comfortabele leefruimtes. Of het nu één grote ruimte of meerdere kamers betreft, zoals een slaapkamer, hobbykamer, kantoor, badkamer en zithoek.

Bespreek je wensen en wij bouwen het. Of laat je inspireren door ons advies en vorige projecten voor het renoveren of verbouwen van je zolder.

Maximale meerwaarde binnen uw budget

Bij Bear Renovations staan we voor transparantie. Na het finale voorontwerp ontvangt u een gedetailleerde totaalofferte, die ook de uiteindelijke prijs op uw factuur is. Geen onverwachte verrassingen, alleen maximale meerwaarde binnen uw budget.

Geniet van persoonlijke begeleiding tot finale oplevering.

Uw zorgeloze renovatieproces begint met persoonlijke begeleiding. Onze interieurarchitecten, werkleiders, en planners staan voortdurend met u in contact. Van materiaalkeuzes tot planning, wij regelen alles, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw vernieuwde ruimte.

Maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende prijsofferte

Klaar om uw badkamer te transformeren? Maak een afspraak met Bear Renovations en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.

Op zoek naar een betrouwbare partner regio Antwerpen totaalrenovaties? Bel ons voor een adviesgesprek of prijsofferte: +32 468 25 55 52

Wij voeren totaalrenovaties uit regio: Mechelen, Vilvoorde, Willebroek, Lier, Boom, Rumst, Kontich, Aartselaar, Hemiksem, Schelle, Grimbergen, Zemst, Kapelle-op-den-Bos, Bornem, Puurs, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Niel, Boom, Edegem, Mortsel, Hove, Boechout, Bonheiden, Sint-Amands, Nijlen, Ranst, Lint, Schoten, Brasschaat, …

Lente promotie!

Ontvang tot €1000 Korting!

Vraag uw prijsofferte aan voor éénder welke van onze renovatiewerken vóór 29 februari 2024 én ontvang tot wel €1000,00 korting*!

* Deze korting wordt berekend op basis van de totale offerteprijs