Specialist in Badkamer Renovatie

Badkamerrenovatie Antwerpen door Bear Renovations

Bear Renovations is dé expert in badkamerrenovaties in de regio Antwerpen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zetten ons in om uw badkamer om te toveren tot een oase van rust en comfort. Wij helpen je op weg met inspiratie of realiseren de badkamer precies zoals die u in gedachten heeft.

Onze aanpak in vier stappen

1. Ontwerp van de Badkamer

Samen met u creëren we een uniek ontwerp dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, wij zorgen voor een badkamerontwerp dat perfect past bij uw smaak.

2. Afbraak van de oude badkamer

Ons ervaren team neemt de sloop van uw oude badkamer op zich, met oog voor efficiëntie en zorgvuldigheid. We zorgen voor een vlotte overgang van oud naar nieuw.

3. Installatie van de nieuwe badkamer

Onze vakmensen zetten zich in voor een vlekkeloze installatie van uw nieuwe badkamer. Van sanitair tot vloertegels, wij werken met hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap.

4. Genieten van een oase aan rust

Na afronding van de renovatie kunt u volop genieten van uw vernieuwde badkamer. Kwaliteit en nazorg blijven bij Bear Renovations voor altijd in herinnering, lang nadat andere details zijn vergeten.

Waarom uw Badkamer laten renoveren of uitwerken door Bear Renovations?

Stiptheid en duidelijke planning

Wij hechten waarde aan stiptheid en werken volgens een transparante planning, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Transparante Prijszetting:

Bij Bear Renovations hanteren we een eerlijke en transparante prijszetting. Geen verrassingen achteraf, alleen duidelijke afspraken en prijzen.

Passie voor Ons Werk:

Wij houden van wat we doen en brengen onze kennis en ervaring mee om elke opdracht tot in de puntjes af te werken.

Maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende prijsofferte

Klaar om uw badkamer te transformeren? Maak een afspraak met Bear Renovations en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.

Profiteer van mogelijke premies

Is uw woning ouder dan 10 jaar? Ontdek dan de voordelen van de Vlaamse renovatiepremie en de 6% BTW-regeling die mogelijk van toepassing zijn op uw badkamerrenovatie.

Op zoek naar een betrouwbare partner regio Antwerpen voor de realisatie van uw droombadkamer? Bel ons voor een adviesgesprek of prijsofferte: +32 468 25 55 52

Wij renoveren badkamers in de regio: Mechelen, Vilvoorde, Willebroek, Lier, Boom, Rumst, Kontich, Aartselaar, Hemiksem, Schelle, Grimbergen, Zemst, Kapelle-op-den-Bos, Bornem, Puurs, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Niel, Boom, Edegem, Mortsel, Hove, Boechout, Bonheiden, Sint-Amands, Nijlen, Ranst, Lint, Schoten, Brasschaat, …

Lente promotie!

Ontvang tot €1000 Korting!

Vraag uw prijsofferte aan voor éénder welke van onze renovatiewerken vóór 29 februari 2024 én ontvang tot wel €1000,00 korting*!

* Deze korting wordt berekend op basis van de totale offerteprijs